Ambitionen är att flytta med hela programmet till de nya datumen.
Håll utkik för nyheter i kommande nyhetsbrev.

Äter procenten upp lönsamheten i restaurangbranschen?


ANMÄL DIG HÄR >> 

Det finns många faktorer som påverkar en restaurangs resultat samtidigt som det är avgörande att investera tid och pengar för att kunna leverera en utmärkt produkt.

Finns det några vinnande recept när det handlar om att tjäna pengar på en restaurang? Måste vi vara lönsamma…? Vad lämnar vi bakom oss och hur ser framtiden ut när det gäller ekonomin för restaurangerna i Sverige?

För detta seminarium med fokus på lönsamheten har vi bjudit in olika aktörer som berättar och debattera om sina utmaningar.

Talare och moderatorer: Annemarie Gubanski/ Taktikon och Fredrik Önrup/ Pingvinen
Medverkande
Tess Humble Dillner/ District F&B Manager, Scandic Hotels
Åsa Murphy/ CEO Bookatable Nordic
Pontus Frithiof / Ägare Pontus Group
Plats: Inne i mässhallen i lokal GastroSummit

Fredrik Önrup
Pingvinen

Annemarie Gubanski
 Taktikon

Pontus Frithiof
Ägare Pontus Group

LADDA NER INBJUDAN HÄR